RUSS 2015 (hcms)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

RUSS 2015

Heihei!

Nå er vi akkurat ferdig med et kjapt russemøte på skolen med jentene fra bilen. Ja, dere hørte riktig - bil ikke buss. I Hønefoss er det nemlig ikke lov med russebuss (hahah). I starten hadde vi en plan om å få til byens første russebuss, men vi delte oss heller i to vaner. Kunne ikke vært mer fornyød med jentene vi skal feire rt med!

Selvom det er 1 år til vi er russ, er vi fullt igang med dugnader, møter og planlegging. Vi ser alt nå at russetiden kommer til å bli sinnsykt dyr - men vi er sikre på at det blir verdt det! Dessuten er vi veldig godt i gang med dugnader, og per dags dato ser det ut som vi slipper å betale egenandel. De fleste er 6-7 stk på russebilen og vi er 8. Dette gjør det vanskeligere og litt dyrere å finne en van med plass til 9 stk. Egentlig er vi ikke tidlig ute i planleggingen - de store bussene starter jo mange år før og bruker opp til et par millioner på russefeiring. DET blir for sjukt! Det blir bare drøyere og drøyere for hvert år som går. Plant beina på jorda, jenter og gutter.

 


Pernille, Frida, Vilde og Henriette ♥Vi snakkes!

♥ Hanna Sofie, Camilla, Malin og Sofie • 23.01.2014 kl.13:04
  Så flinke dere er :)
  Gaute
  03.02.2014 kl.17:31
  teit med van
  19.08.2014 kl.09:41
  Heisann.

  Jeg skule gjerne ha hatt kontakt med deg. Jeg jobber for Torsdag kveld fra Nydalen" og trenger statister til et opptak på Torsdag.

  Ta kontakt på 45202790 om dere er interissert  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta