Màlaga (hcms)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Màlaga

Hola - lenge siden sist! ♥

Nå har vi akkurat kommet hjem fra klassetur til Màlaga. Oppholdet varte fra mandag til lørdag, altså nesten en hel uke. Dette var en tur med spanskklassen hvor vi bodde 2-4 stykker hos spanske vertsfamilier. Å prate spansk med noen som ikke kan èt ord engelsk, var vel den største utfordringen med turen. Det var veldig forskjellig hvor "heldig" man var med vertsfamilien sin. Noen kom til en familie med god plass, god mat og hyggelig selskap - andre kom til det motsatte. Når det er sagt, lærte vi ihvertfall utrolig mye spansk på så kort tid!

Dagene var alltid fyllt med opplegg, men også mye fritid - så det ble på en måte en liten ferie. De fleste hadde vel håpet på å bli litt brune, men det var det bare å glemme. Spanjolene gikk i langbukser og boblejakker, mens vi gikk i shorts..

Her er noen bilder fra turen:


Den ene dagen besøkte vi et vannmuseum med skadede skillpadder.. ♥
Vi besøkte også en sinnsykt store hall med bare frukt!


Dette var helt sykt!!! En av dagene besøkte vi en spansk skole, og i friminuttet satt vi jentene oss ned i skolegården for å spise lunsj. 10-15 minutter senere
står 150-200 elever rundt oss akkurat som vi var kjendiser. Alle ville ha bilde, autograf, instagramprofilen vår osv. Veldig rart, men også veldig gøy, haha!


Bare sjekk dette!


Fritid♥♥

 

Det var det! Det kommer svar på spørsmålsrunden til Malin og Hanna veldig snart. Snakkes! ♥
   

 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta