hcms -
Hjem Om oss Kontakt

24

Hei dere!

Vi tenkte å kjøre i gang med en liten spørsmålsrunde her på bloggen - slik at dere blir litt kjent med oss 4! Husk å skrive hvem spørsmålet er til, hvis spørsmålet er rettet til en av oss. Også fint hvis dere kommer med noen forslag til hva vi kan blogge om, er litt tom for ideer kan du si. Spør i vei!

♥ Ha en fin dag! Hanna Sofie, Camilla, Malin og Sofie

 • 3

  Hei på dere ♥

  Synes alle burde skaffe seg denne juicemaskinen fra Philips - den er jo helt genial! Hvor deilig er det ikke med hjemmelaget juice til frokost eller før/etter trening? Har hatt denne juicemaskinen i mange månder, og skal love dere vi har prøvd ut mye rart. Noen ganger lager vi ren appelsin- eller eplejuice, andre ganger har vi prøvd å lage juice av kun grønnsaker. Har funnet ut at et kompromiss av frukt og grønnsaker smaker best om juicen skal være både sunn òg smake godt.

  I denne juicen brukte vi 2 epler, 2 appelsiner, 2 gulrøtter og en boks spinat - smakte kjempegodt!


   


  ENJOY

  ♥ Hanna Sofie, Camilla, Malin og Sofie ønsker dere en god helg!

 • 3

  Heihei!

  Nå er vi akkurat ferdig med et kjapt russemøte på skolen med jentene fra bilen. Ja, dere hørte riktig - bil ikke buss. I Hønefoss er det nemlig ikke lov med russebuss (hahah). I starten hadde vi en plan om å få til byens første russebuss, men vi delte oss heller i to vaner. Kunne ikke vært mer fornyød med jentene vi skal feire rt med!

  Selvom det er 1 år til vi er russ, er vi fullt igang med dugnader, møter og planlegging. Vi ser alt nå at russetiden kommer til å bli sinnsykt dyr - men vi er sikre på at det blir verdt det! Dessuten er vi veldig godt i gang med dugnader, og per dags dato ser det ut som vi slipper å betale egenandel. De fleste er 6-7 stk på russebilen og vi er 8. Dette gjør det vanskeligere og litt dyrere å finne en van med plass til 9 stk. Egentlig er vi ikke tidlig ute i planleggingen - de store bussene starter jo mange år før og bruker opp til et par millioner på russefeiring. DET blir for sjukt! Det blir bare drøyere og drøyere for hvert år som går. Plant beina på jorda, jenter og gutter.

   


  Pernille, Frida, Vilde og Henriette ♥  Vi snakkes!

  ♥ Hanna Sofie, Camilla, Malin og Sofie

 • 2

  Hola! Vi (Camilla og Hanna Sofie) tok noen kjappe antrekksbilder idag - håper dere liker de!


  Kjærlighet - klokke//oozoo armebånd//michael kors


  Knit//Cathrine Hammel Bluse//L&J (Alt fra Fru Hagen)


  Enda mere //Michael Kors


  Knit//Acne Bluse//Minimum (Enzo, Hønefoss)


  Boots//The last conspiracy


  Vil dere at vi skal poste flere outfits?

  ♥ Hanna Sofie, Camilla, Malin og Sofie

 • 0

  Mornings!

  Vi er 4 jenter fra Hønefoss som har fått i skoleoppgave å lage en blogg. Vi kommer til å skrive om alt mulig drit som skjer i Hønefoss: festing, outfits, trening, <3mat<3 og russetid.


  Hanna Sofie Lopes er en innvandrer fra Brasil, du kan se det på rumpa. Hun er hønefoss' svar på Fotballfrue ettersom hun er sammen med en som spiller på HBK og aldersbestemt landslag.
  Camilla er en instagramhore på fritiden, prinsessen av #selfies. Hun jobber også på Enzo og tar alle gutta med storm.
  Malin er den største divaen du kan komme borti. Hun er profesjonell model - du ser henne på Oslo Fashionweek. På fritiden er hun ekstremt sosial, hvis hun ikke gjør lekser eller er med typen sin.
  Sofie er gullstjerna i Hønefoss - frippel Norgesmester, Nordisk Mester og har utallige pokaler i ridning. Hest er best.


  Dette er Camilla og Hanna Sofie :-))))
  Sofie og Malin :-))))  Snakkes!